آیا به مکمل ها اعتماد دارید؟

فصــــلنامه علــمی، فرهــنگی ورزشی «ایســـاتیس» در شماره ۱۸ خود به بررسی موضوع «آیا به مکمل ها اعتماد دارید؟» و « تاثیرات مثبت و منفی ویروس کرونا بر صنعت ورزش» پرداخته است.

به گزارش باشگاه دانشجویان در خبرها، امروزه ترکیبات انرژی زای متعددی وجود دارند که با ادعای موثر بودن در بازار عرضه می شود. حتی می توان مکمل های آمینه و حتی ویتامینی، اسید های چرب، اسیدهای کربوهیدرات ها را نیز در این دسته به شمار آورد ولی این ترکیبات با وجودی که برای فعالیت های عادی بدن و مکانیسم های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی بدن لازم هستند، ولی شواهدی وجود ندارد که مصرف بیش ازاندازه آن توانایی ورزشی خاصی برای ورزشکار همراه داشته باشد.

مکمل های ورزشی نمی توانند جایگزین یک رژیم غذایی سالم شوند، اما بسته به نوع و شدت فعالیت ورزشی ممکن است برخی از آنها مفید باشند که این مکمل ها باعث می شود تمرینات مداوم و فشرده تر با ارتقاء بهبود بین جلسات تمرین و افزایش عملکرد رقابتی انجام شود. اما به علت عدم تحقیقات کامل بر این مکمل ها، برخی از آن ها ممکن است برای ورزشکاران مضر باشند.

در صورت مشخص بودن مواد مغذی اساسی، افزایش مصرف مواد غذایی یا مکمل ها ممکن است کمک کند، اما بسیاری از ورزشکاران بدون توجه به نیازهای بدنی خود مکمل هایی را در دوزهایی که الزام نیست و حتی ممکن است مضر باشند، مصرف می کنند.

“بایدها و نباید های تغذیه قبل و بعد از ورزش”، “تاثیرات مثبت و منفی ویروس کرونا بر صنعت ورزش”، “مقایسه تمرینات ایزوتونیک و ایزو متریک”، “ورزشکاران و خطاهای ۸ گانه"، "ورزش کاراته و سبک های کارته"، "تاریخچه دارت ایران و جهان"،"تکنولوژی در ورزش"، "گفتگوی صمیمی با دانشجوی مدال آور"، "گفتگو با رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه"، "ورزش پا به پای تحصیل"، "نخستین زن ایرانی که موفق به کسب مدال طلا در سه پارالمپیک پیاپی لندن ۲۰۱۲" و "ریو ۲۰۱۶ و توکیو ۲۰۲۰ شد" عنوان مقالات و مطالب دیگری است که در این نشریه چاپ شده است.

نشریه ورزشی «ایســـاتیس» متعلق به دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه شهید صدوقی یزد، به صاحب امتیازی و مدیر مسئولی امیر حسین نصیریان و سردبیری مهدیه جوکار، به صورت فصــــلنامه علــمی، فرهــنگی ورزشی منتشر می شود.

انتهای پیام



پست های مرتبط

پیام بگذارید